SERVICII DE CONSULTANTA

Ai o idee de afacere si nu stii de unde sa incepi? Ai nevoie de ajutor ca sa infiintezi o firma? Ai deschis o firma si nu stii ce sa faci mai departe? Contabilitatea iti da dureri de cap? Business-ul tau nu functioneaza asa cum ti-ai imaginat? Echipa noastra de colaboratori te poate scoate din impas.

Scrie-ne pentru o oferta personalizata:

START-UP

Am fost si noi aici. Ai o idee buna, dar nu stii de unde sa incepi. A avea un business poate fi uneori mai complicat decat credeai. Echipa noastra te poate ajuta sa iti transformi ideea in realitate. De la planul de afaceri la infiintarea unei firme, de la notiuni elementare de contabilitate la acte si autorizatii. Evita greselile incepatorilor si economiseste bani pe termen lung!

Solicita o oferta de consultanta:

ANTREPRENOR

Daca te-ai gandit de cel putin 5 ori sa renunti la business, daca iti e dor sa fii din nou un simplu angajat sau daca treci printr-un blocaj si nu stii ce sa mai faci, ai ajuns in locul potrivit. Sa fii antreprenor poate fi greu uneori, dar in acelasi timp iti poate da cele mai multe satisfactii. Daca ai nevoie de ajutor ca sa iesi din impas, contacteaza-ne. Avem o echipa orientata catre rezultate, gata sa te ajute!

Solicita oferta de consultanta: