SERVICII DE TRAINING

Odata ce socul crizei COVID-19 va trece, companiile nu vor trebui sa doar sa revina la mersul normal, ci sa se asigure ca vor face fata cu biro noului mediu de dupa criza. Si cum secretul succesului sunt oamenii bine pregatiti, echipa noastra va poate oferi programe de training standard sau programe adaptate specificului afacerii tale. Putem oferi cursuri pentru antreprenori, traineri si oameni de vanzari.

Solicita o oferta personalizata:

SEMINAR: RADACINILE UNUI BUSINESS DE SUCCES

In acest seminar de o zi, ne-am propus sa ajutam antreprenorii, atat cei aflati la inceput de drum, cat si pe cei care intampina dificultati in afacere, sa descopere cum trebuie structurat un business, care sunt cifrele importante intr-o afacere si cum putem sa crestem aceste cifre.

Solicita o oferta de curs:

SUPER TRAINER!

Iti place sa vorbesti in public? Vrei sa faci bani din pasiunea ta? Fie ca iti doresti sa te dedici full time sau sa ai doar un job de week-end, la acest curs afli toate secretele unui trainer de succes si tot aici afli de ce 95% dintre traineri esueaza. Fata de cursurile clasice si plictisitoare de TTT (Train the Trainer), aici vei invata practic cum sa fii un „SUPER TRAINER!”.

Solicita o oferta de curs: